11 mai 2024

O doamnă din Răzvad a cam exagerat cu alcoolul! RĂU!

www.mariusbuga.ro_images_alcoolCinci persoane sunt cercetate de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii dâmboviţeni au depistat doi bărbaţi, de 33 şi 39 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât conducătorii auto nu au fost de acord să fie testaţi cu aparatul etilotest, poliţiştii i-au condus la o unitate spitalicescă pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, unde aceştia au refuzat prelevarea.

Pe numele celor în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Totodată, o femeie de 35 de ani, din localitatea Răzvad, este cercetată de poliţiştii rutieri pentru săvârşirea infracţiunii de „refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, după ce a fost depistată conducând un autovehicul pe drumurile publice, având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma conducerii la spital pentru prelevarea de mostre biologice, aceasta a refuzat.

De asemenea, poliţiştii au oprit în trafic pentru control o autoutilitară condusă de numitul C.M., de 42 de ani, din Voineşti.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Poliţiştii târgovişteni au depistat un tânăr, de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe raza localităţii un moped neînregistrat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” şi „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, sau neînregistrat, potrivit legii”.

Totodată, un bărbat de 37 de ani, din Răcari, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe raza localităţii Mavrodin, deşi avea permisul de conducere reţinut.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial