3 mai 2024
Poliţiştii din Târgovişte le-au dat clasă derbedeilor!

Poliţiştii din Târgovişte le-au dat clasă derbedeilor!

5 tineri, autori ai unor furturi din autoturisme şi societăţi comerciale, au fost identificaţi de poliţişti

În ziua de 08 martie 2012, în urma activităţilor de verificare şi cercetare, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au organizat şi executat o acţiune pe raza municipiului, ocazie cu care au fost identificaţi autorii mai multor furturi .

Astfel, poliţiştii probat activitatea infracţională a numiţilor P.D, de 22 de ani, S.M., de 21 de ani, cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras mai multe bunuri din autoturisme şi garaje. Totodată, aceştia au identificat suspecţii în cazul unor furturi din societăţi comerciale, în persoana numiţilor C.N., de 21 de ani, B.G., de 19 ani şi B.R., de 21 de ani, urmărit naţional, toţi din municipiul Târgovişte.

Numiţii P.D., S.M şi C.S au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial