7 mai 2024
Poliţiştii dâmboviţeni au ieşit la agăţat permise!

Poliţiştii dâmboviţeni au ieşit la agăţat permise!

Prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, verificarea legalităţii transporturilor, disciplinarea conducătorilor auto….acestea sunt liniile de acţiune ale poliţiştilor dâmboviţeni care în acest week-end, au avut o prezenţă activă în stradă

În ziua de 21 aprilie 2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au acţionat în intervalul orar 22:00-04:00, pe linia prevenirii faptelor cu violenţă şi pentru disciplinarea participanţilor la trafic, ocazie cu care au fost oprite pentru control în trafic 21 de autovehicule, fiind aplicate 18 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3 870 lei. Ca urmare a abaterilor săvârşite, 4 conducători auto au rămas fără permise de conducere.

A fost depistaţi în trafic numiţii M.I., de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest, fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, M.V., de 38 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere expirat, G.B., de 26 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat şi P.I., de 26 de ani, care la testarea cu aparatul etilotest, avea o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celor 4 bărbaţi, s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis (OUG 195/2002, republicată).

• Totodată, lucrătorii Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Pucioasa au desfăşurat o acţiune similară, ocazie cu care au fost oprite în trafic pentru control 30 de autovehicule. Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 25 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2770 lei.

• În zilele de 21 şi 22 aprilie 2012, poliţiştii dâmboviţeni au organizat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor judiciare stradale, a faptelor cu violenţă şi pentru prevenirea încălcării regimului legal de viteză.

Astfel, cei 60 de poliţişti care au avut o prezenţă activă în stradă, au aplicat 206 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală 25 700 lei, dintre care 113 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 28 pentru neportul centurii de siguranţă şi 12 pentru încălcarea normelor de ordine şi siguranţă publică. Totodată ca urmare a abaterilor săvârşite, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial