2 mai 2024

Week-end de foc pentru polițiștii din Dâmbovița!

www.mariusbuga.ro_images_politiev3Acţiuni pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive

 

Poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pe linia depistării şi sancţionării şoferilor care nu respectă regulilele de circulaţie, îndeosebi regimul legal de viteză.

 

În cadrul acţiunii, au fost constatate 4 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi aplicate 584 de sancţiuni contravenţionale.

 

Din numărul amenzilor, 349 au fost pentru depăşirea limitei legale de  viteză şi 95 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

 

Totodată, poliţiştii au reţinut 8 permise de conducere şi 19 certificate de înmatriculare.

 

În atenţia conducătorilor auto,

 

Pe durata weekendului, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi în stradă, pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, acţionând pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive.

 

Se vor folosi autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă.

 

Aşadar, recomandăm şoferilor să adopte o conduită preventivă în trafic şi circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condiţiile meteo şi de drum .

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial