25 aprilie 2024
Podul peste râul Argeş, ÎNCHIS! Acoperişuri luate pe sus!

Podul peste râul Argeş, ÎNCHIS! Acoperişuri luate pe sus!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență acționează în continuare pentru reducerea efectelor condițiilor meteorologice nefavorabile.

Potrivit informațiilor centralizate la Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița, circulația pe DN 61, pe podul provizoriu peste râul Argeș din localitatea Ionești, a fost închisă începând cu ora 14.00. Măsura a fost luată ca urmare a atenționării venite din partea Direcției Ape Argeș – Vedea de cod galben de viituri și din cauza faptului că podul a ieșit din garanție.

Circulația va fi reluată atunci când specialiștii Secției Drumuri Naționale și ai Direcției de Ape vor considera că șoferii nu vor fi puși în pericol.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Runcu a informat că în satul Siliștea au fost avariate 4 acoperișuri de locuințe, etajul și acoperișul unei case din lemn aflate în construcție, două podețe, 100 m rețea electrică și 180 m rețea telefonie, precum și 350 mc de material lemnos (pomi fructiferi și arbori).

În satul Brebu, au fost avariate acoperișurile a 3 locuințe și acoperișul Căminului Cultural.

În comuna Costeștii din Vale, la Școala cu clasele I – IV Merișu a fost desprinsă tabla de pe acoperiș pe aproximativ 20 mp, iar la Grădinița din satul Costeștii din Vale – pe o suprafață de 10 mp.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial