25 aprilie 2024

Podul de la Valea Voievozilor ar trebui să fie gata până la 15 decembrie. De ce a fost amendat constructorul

drum-lucru„Dacă nu vor solicita în termenul legal prelungirea, bineînţeles că vor primi sancţiuni. Aici mai este vorba de blocarea drumului public care este infracţiune, este vorba de nerespectarea unor norme.

Vreau să informez că noi am aplicat deja sancţiuni contravenţionale încă din primele zile de când s-a instituit această restricţie.

Aceasta pentru că firma constructoare nu şi-a îndeplinit obligaţiile prevăzute în autorizaţia emisă de noi şi anume, obligaţia de montare a tuturor indicatoarelor pe care noi le-am solicitat în aviz.

Atunci, Serviciul Rutier a analizat foarte atent, pas cu pas, semnalizarea rutieră şi a aplicat sancţiuni contravenţionale”, a declarat şeful IPJ Dâmboviţa, cms. şef de poliţie, Danil Zepişi.

„Prima amendă contravenţională a fost de 21 de puncte, a doua a fost de 50 de puncte şi cea de-a treia de 100 de puncte.

Am făcut adresă de informare cu privire la deficienţele pe care trebuie să le remedieze, i-am dat termen de conformare, iar dacă nu se respectă vom da din nou amendă”, a spus  cms şef Răducu Rizea, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial