24 aprilie 2024

Primăria Târgoviște face credit să asfalteze 13 kilometri de stradă!

asfalttgv„Demarăm contractarea unui împrumut pentru realizarea unui obiectiv de investiţii care vizează reparaţii capitale de străzi în municipiul Târgovişte. Este vorba despre aproximativ 13 kilometri de stradă.

Sunt vizate străzile: Constantin Brâncoveanu, Justiţiei, Iazului, Morilor, Horia, Cloşca şi Crişam, Berzei, Gheorghe Petraşcu, Nicolae Văcărescu, Gimnaziului, Colonel Băltăreţu, maior Ion Alexandrescu, Şoseaua Găeşti.

Tot în acest pachet intră şi finalizarea lucrărilor în cartierul Matei Voievod, având aici străzile: Legumelor, Sârbilor, Grădinari, Barbu Lăutaru şi, de asemenea, câteva străzi din Microraionul IX, George Coşbuc, Virgil Drăghiceanu, Ecoului, Nicolae Filipescu.

Practic, este vorba despre toate pachetele de străzi la care indicatorii au fost aprobaţi şi care, până în momentul de faţă, nu primiseră niciun fel de finanţare.

Valoarea împrumutului pe care vrem să-l contractăm este de 18 milioane lei şi îl contractăm pentru a putea reabilita infrastructura pe nişte zone care nu au cunoscut de ceva timp reparaţii capitale şi lucrări de anvergură”, a dat de veste Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial