2 mai 2024

PNL – “Scandal în Consiliul judeţean între aleşii PSD şi… liderii PSD”

cj-dbComunicat de presă

A avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, convocată la inițiativa unui grup de consilieri ai Partidului Social Democrat. În cele ce urmează vor fi relatate cele întâmplate în cadrul întâlnirii de lucru.

Încă de la începutul ședinței, Secretarul General al Consilului Județean, domnul Ivan Ivanoff, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește unele nereguli de natură juridică, nereguli ce duc la imposibilitatea validării proiectelor de hotărâre propuse de către consilierii PSD.
Mai mult decât atât, însuși Președintele Consiliului Județean, domnul Alexandru Oprea (PSD) le-a atras atenția colegilor săi, să scoată de pe Ordinea de zi acele puncte care încălcau prevederile legale.
Prezent în sala de plen, domnul Corneliu Ștefan, Președintele PSD Dâmbovița, s-a poziționat vehement împotriva punctelor de vedere ale Președintelui Consiliului Județean, Alexandru Oprea și ale Secretarului General Ivan Ivanoff, susținând niște inepții din care reieșea faptul că dânsul este doar un habarnist cu pretenții, că este ca o latură paralelă cu administrația locală, dar foarte “ambițios” să se facă așa cum spune dânsul si să se supună la vot un punct care încalcă practic prevederile legale, ignorând chiar si argumentele colegilor săi.
Eram practic martori ai unei desfășurări de forțe, martori ai unui război PSD – PSD. Domnul Corneliu Ștefan și-a dat arama pe față și a arătat tuturor că interesul său major este lupta pentru putere, nicidecum binele și siguranța oamenilor.
Înțelegând gravitatea momentului, grupul de consilieri județeni ai PNL a hotărât să voteze forma propusă de Președintele Consiliului Județean și susținută de aparatul tehnic al Consiliului Județean, astfel încât la Spitalul Județean, la I.S.U sau în zonele confirmate ca fiind potențiale focare, să ajungă resursele financiare ale Consiliului Județean.
A fost oprită în acest fel “veselia financiară” pe care o doreau Corneliu Ștefan și o parte dintre consilierii PSD, prin alocarea fondurilor generoase către primăriile alese pe sprânceană pentru “udat asfaltul” și achiziții de materiale sanitare de la firmele de casă ale PSD.

Deși, încă de la începutul acestei crize, PNL Dâmbovița a îndemnat la solidaritate și colaborare între toate formațiunile politice, am sesizat cu toții apetitul dezvoltat pentru conflict și dezbinare al domnului Ștefan, pe care culmea nu îl manifestă numai împotriva adversarilor politici, ci și în lupta cu proprii colegi.
Vorbim exact despre același personaj care ne promitea cu atâta patos, tuturor dâmbovițenilor, zeci de kilometri de drum național asfaltat.Lucru care, așa cum stiți și dumneavoastră, nu s-a întâmplat, deși de ani de zile PSD-ul a avut toate pârghiile necesare pentru a face ceva bun pentru locuitorii județului nostru.
Atragem pe această cale atenția Partidului Social Democrat Dâmbovița și în mod special Președintelui Corneliu Ștefan că în această perioadă extrem de dificilă pentru România, să oprească demersurile politicianiste, îndemnăm în continuare la decență, bun simț și renunțarea la “scremete” politicianiste de doi bani manifestate de către unii prin videoconferințe.

 

 

 

Biroul de Presă al PNL Dâmbovița

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial