29 martie 2024

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa prelungeşte perioada de suspendare a activităţii directe de lucru cu publicul

companiaaCOMUNICAT DE PRESĂ

Având în vedere faptul că a fost anunţată decizia de extindere a Stării de Urgenţă cu înca 30 de zile, iar la începtul săptămânii viitoare se vor emite noi măsuri impuse de starea de urgenţă, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA, cu sediul în Bd. I. C. Bratianu, nr.50, Târgovişte, pentru a limita efectele pandemiei cu COVID-19, vă informează că prelungeşte perioada de suspendare a activităţii directe de lucru cu publicul, începând cu data de 16.04.2020 şi până în data de 16.05.2020, măsura fiind decisă cu posibilitatea prelungirii.

Pentru informaţii necesare, vă rugăm să folosiţi următoarele căi de comunicare:

  • Telefonic:

  • 0800800168 (gratuit); 0245/631824; 0245/614403; 0736600299

  • Prin e-mail:

  • Site-ul oficialwww.catd.ro;

  • Pagina oficială de facebook a CATD: Compania de Apa Targoviste Dambovita.

Accesul clienţilor este permis doar în caz de urgenţă şi în situaţia în care problema nu poate fi soluţionata prin canalele de comunicare enumerate mai sus.

De asemenea, vă reamintim faptul că în vederea respectării măsurilor de prevenire şi protecţie a sănătăţii şi integrităţii atât a angajaţilor noştri cât şi a utilizatorilor serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, se suspendă parţial activitatea de citire a contoarelor de apă.

Astfel, măsura suspendării activităţii de citire a contoarelor se aplică în cazul tuturor tipurilor de utilizatori, respectiv: abonati casnici (la care citirea se face o data la trei luni), agenți economici (la care citirea se face lunar) și asociații de proprietari/locatari (la care citirea contoarelor de bransament se face lunar), cu excepția utilizatorilor asociații de proprietari/locatari sau agenţi economici care au contoarele montate pe domeniul public sau care au branșamente dotate cu contoare ce pot fi citite de la distanță.

Pentru ca facturarea consumurilor să se facă în continuare în baza citirii contoarelor de apă, utilizatorii mai sus menționați pot transmite autocitirile după cum urmează:

-SITE: https://catd.ro secţiunea PORTAL (după ce în prealabil și-au creat un cont de client).

-Pentru Centrul Târgovişte – Telefonic: 0245213971 / 0729106549 / 0723526601 sau e-mail : clienti.targoviste@catd.ro, fax Sediu Targoviste: 0245 611 774;

-Pentru Centrul Pucioasa – Telefonic: 0720045883 sau e-mail : clienti.pucioasa@catd.ro;

-Pentru Centrul Fieni – Telefonic: 0345131023 sau e-mail : clienti.fieni@catd.ro;

-Pentru Centrul Gaesti – Telefonic: 0728842634 / 0728843547 sau e-mail: clienti.gaesti@catd.ro;

-Pentru Centrul Moreni – Telefonic: 0732015943 sau e-mail: clienti.moreni@catd.ro;

-Pentru Centrul Titu – Telefonic: 0245652236 sau e-mail : clienti.titu@catd.ro.

În mesajul cuprinzand indexul inregistat de contor, trimis prin intermediul poştei electronice, se vor preciza următoarele informații: numele titularului de contract, adresa, codul de abonat, indexul contorului de apă.

În situația în care nu se va transmite citirea contorului în perioada cunoscută, facturarea se va face astfel:

1. În privinţa utilizatorilor de la case – consumul estimat se calculează ca o medie a consumurilor înregistrate de utilizator în ultimele 12 luni.

2. În privinţa utilizatorilor asociații de proprietari/locatari – în baza unui consum, estimat la branşament, egal cu consumul lunii anterioare. Pentru apartamentele din condominii ale caror indexe înregistrate de contoarele repartitoare nu vor fi transmise prin modalităţile sus amintite, se va estima un consum pe repartitoare de 5 mc, consum ce va fi generat automat de program şi care nu va fi considerat consum pauşal.

3. În privinţa utilizatorilor agenţi economici – în baza unui consum estimat egal cu consumul lunii anterioare şi se va ţine cont de specificul de activitate.

După ce situația va reveni la normal, Compania de Apă Târgovişte Damboviţa S.A. va relua activitatea de citire a contoarelor și va efectua regularizări ale consumului.

Vă rugam sa respectați măsurile dispuse de autorități, sa respectați izolarea, sa nu ieșiți din casă decât dacă aveți o problemă de rezolvat si sa evitați orice contact fizic.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial