20 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu – “Voi organiza o consultare publică, pe 3 noiembrie, în Doiceşti, pe tema amplasării reactoarelor mici modulare”

Senatorul Dragoş Popescu – “Voi organiza o consultare publică, pe 3 noiembrie, în Doiceşti, pe tema amplasării reactoarelor mici modulare”

“În calitate de senator de Dâmbovița📍 voi organiza o consultare publică pe 🕔 3 noiembrie în Comuna Doicești cu tema amplasării reactoarelor mici modulare pe raza localității. Fac acest lucru și voi invita toate părțile interesate din simplul motiv că locuitorii comunei nu au fost consultați cu privire la proiectul Nuclearelectrica.

Am mai scris despre asta aici: https://www.facebook.com/SenatorDragosPopescu/posts/pfbid02EoKJWkutN1nzWWZpM3DoPMLXCzWdTTuhMzpTG35gkCC2U8v3wzHvuaXAqeLWugJQl

Consider că cetățenii trebuie să fie informați corect atunci când sunt luate decizii care îi pot afecta direct. Așa că intenționez să aflu care sunt îngrijorările cetățenilor, mai ales ale locuitorilor din comuna Doicești și să aflăm împreună răspunsuri la întrebările acestora.

📉 Împreună cu echipa mea am creat un ❓chestionar❓ unde cetățenii din Doicești și din localitățile limitrofe își pot exprima temerile și întrebările cu privire la această investiție. Vă invit să-l completați la linkul din primul comentariu, sau scanând codul QR din imagine.

⚠️ Îngrijorările oamenilor sunt legitime și statul are datoria de a informa onest cetățenii și de a-i proteja.

🆙 Este dreptul locuitorilor de a solicita lămuriri cu privire la schimbările ce urmează a fi făcute în locul în care aceștia trăiesc”, a precizat Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial