6 mai 2024
PNL Dâmboviţa: “Cum pedepsește președintele CJ Dâmbovița performanța în administrația locală din Dâmbovița, exemplul Găeşti”

PNL Dâmboviţa: “Cum pedepsește președintele CJ Dâmbovița performanța în administrația locală din Dâmbovița, exemplul Găeşti”

Zilele trecute vă arătam concret cum pedepsește președintele CJ Dâmbovița performanța în administrația locală din Dâmbovița.

📊Astăzi vin cu un exemplu elocvent: Primăria Găești, condusă de un liberal, a primit la repartizarea sumelor din impozitul pe venit 300.000 de lei. Primăriile PSD Fieni și Pucioasa au primit 800.000 respectiv 1.000.000 lei.

✅La economia locală din Găești contribuie Arctic-cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa continentală. Se adaugă alte firme mici și mijlocii și alți agenți economici. Contribuția este de necontestat!🟡🔵 Mai mult, 2023 a fost un an cu investiții-record în Găești, iar pentru 2024 vă prezint doar câteva dintre proiectele majore:

✅Finalizare lucrări la Casa de Cultură Dumitru Stanciu, proiect derulat prin Compania Națională de Investiții, în valoare de 1,6 milioane euro fonduri guvernamentale

✅Darea în folosință a 24 de apartamente, construite prin Agenția Națională de Locuințe, pentru tinerii cu vârsta până la 35 de ani.

✅ Modernizarea și reabilitarea termică a Liceul Dr. C. Angelescu, proiect în valoare de 2,3 milioane euro fonduri europene prin PNRR.

✅Modernizarea și reabilitarea termică a Corpului principal, bucătăriei și centralei termice de la Spitalul Găești, proiect în valoare de 4,2 milioane euro fonduri europene prin PNRR.

✅ Aparatură medicală în Ambulatoriul spitalului, proiect în valoare de 3 milioane de euro fonduri europene, prin PNRR.

✅ Bloc cu 12 apartamente pentru medici, proiect în valoare de 800.000 euro fonduri europene prin PNRR.

✅ Panouri fotovoltaice la Școala Șerban Cioculescu și Liceul Dr. C.Angelescu.

🟡🔵 Se adaugă proiectele care vor fi depuse pe fonduri europene, în primele luni ale anului:

✅Modernizarea Liceul Iordache Golescu, proiect în valoare de 4 milioane euro fonduri europene

✅Extinderea Școlii Șerban Cioculescu, proiect în valoare de 3 milioane euro fonduri europene

✅Reabilitarea termică a 10 blocuri

✅Proiect de regenerare urbană, care cuprinde Parcul Central și zona dintre sensul giratoriu și complex, în valoare de 5 milioane de euro fonduri europene.

✅Modernizare Piața Sfântul Ilie, proiect în valoare de 3 milioane de euro fonduri europene

sursa: PNL Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial