2 mai 2024

Acuzații de MITĂ ELECTORALĂ! “La Crevedia se dau porci și oi…”

adrtutu„Am avut ocazia să constat ce lume pestriţă şi câţi interlopi s-au strâns la Ulmi. Ne-am trezit la mitingul nostru electoral cu câţiva interlopi cu domicilii în Târgovişte, Doiceşti, care vroiau să intre la mitingul nostru ca să facă scandal şi eu cred că lucrul acesta nu trebuie să se întâmple.

Atrag încă o dată atenţia instituţiilor statului, vom face şi o plângere că la Ulmi, Partidul Naţional Liberal are un candidat din lumea interlopă şi metodele de tip interlop nu au ce căuta în viaţa politică şi în viaţa publică. (…)

Am constatat în comuna Mătăsaru, unde Partidul Naţional Liberal are de asemenea un candidat, domnul Pană Vasile Eugeniu, plimbat şi el prin mai multe partide, PDL, Mişcarea Populară, UNPR, acum a redevenit într-un fel în aripa PDL din noul PNL, care se ocupă cu distribuţia de alcool şi ţigări netimbrate, prin trei-patru magazine din sat, le ştim cu toate datele de identificare, şi cu distribuţia de băuturi alcoolice care sunt produse la cazane neautorizate şi distribuite unei părţi din populaţia localităţii.

Şi subiectul acesta va face obiectul sesizării la Autoritatea Electorală Permanentă, ANAF, Protecţia Consumatorului.

O situaţie identică, din păcate nu am putut să-i prindem în timpul operaţiunii, se întâmplă în comuna Ludeşti, în satul Potocelu, acolo sunt 12 persoane, le avem cu toate datele de identificare, implicate în distribuţia de produse alimentare în perioada Paştelui şi nu numai, lucrează în special noaptea, ca atare o să rugăm Poliţia să verifice ce se întâmplă prin aceste localităţi.

O altă localitate în care am constatat asemenea lucruri este Crevedia, unde candidatul UNPR se ocupă cu aceleaşi distribuiri de produse, el dă în viu porci, oi… Acum, nu ştim de unde a luat porcii.

Fac un apel la toate partidele politice pentru derularea unei campanii în condiţii civilizate. Noi am respectat pe toată lumea, am evitat orice situaţii conflictuale, încercăm să ne promovăm programul politic şi candidaţii”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial