2 mai 2024
VIDEO – Plimbări cu elicopterul, masaj, saună şi majordom în cameră! Ofertele de lux puse la bătaie pentru minivacanţa 1 Decembrie de hotelierii de pe Valea Prahovei!

VIDEO – Plimbări cu elicopterul, masaj, saună şi majordom în cameră! Ofertele de lux puse la bătaie pentru minivacanţa 1 Decembrie de hotelierii de pe Valea Prahovei!

vipPlimbari cu elicopterul, masaj, sauna si majordom in camera – asa suna cateva dintre ofertele de lux puse la bataie pentru minivacanta 1 Decembrie de hotelierii de pe Valea Prahovei.

Iar preturile sunt pe masura: pentru trei nopti de cazare la un complex de cinci stele din Sinaia, turistii cu dare de mana platesc si cateva mii de euro.

sina4Cu bauturi fine, jacuzzi si sauna – asa ii asteapta hotelierii pe romanii care vor sa petreaca Ziua Nationala in conditii de cinci stele.

sina2Roxana Vaduva, director marketing hotel de 5 stele: “Avem oferta speciala: plimbari cu elicopterul, cu masini luxury, gen Hummer, pot, de asemenea, sa faca trasee offroad, le putem pune la dispozitie majordom pe perioada sejurului.”

Oaspetii se pot delecta apoi in fata semineului, cu un pahar de vin, ori se pot bucura de un masaj de relaxare.

Rsina6oxana Vaduva: “Clientii nostri se pot delecta dupa o sedinta de masaj, de relaxare cu o sampanie cu foita de aur, pot face o baie cu petale de trandafir, cu saruri relaxante.

Trebuie sa stiti insa ca doar doua sute de mililitri de sampanie costa 120 de lei.

Pentru cei mai putin pretentiosi exista si oferte la preturi nu tocmai piperate.

sina5Hotelierii de pe Valea Prahovei spun ca isi vor astepta turistii in minivacanta de 1 decembrie cu o multime de surprize, cu bucate traditionale romanesti, cu foc de tabara, muzica si voie buna.

Andreea Artene, receptioner: “Avem o oferta, de 3 sau 4 nopti, cu mic dejun inclus, o cina barbeque, focul de tabara, care va fi in curtea interioara. Vom intampina turistii cu fructe si o sticla cu vin. Vor avea si acces gratuit la centrul SPA.”

Minivacanta de 1 decembrie ii costa pe turisti cel putin cateva sute de euro, dar spun ca nu ar pleca in statiunile montane din strainatate.

sina1Alexandra Stan a ajuns deja la munte si a pornit in cautarea zapezii.

Alexandra Stan, artista: “Speram sa se schieze sau macar sa ne dam cu snowboard-ul, dar n-a fost nicio sansa. Avem nevoie de natura, de brazi, de munte, e mai liniste aici.”

Asadar, cu putin noroc, va ninge si peisajul va fi unul demn de o vacanta perfecta pentru inceput de iarna.

sina

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial