1 mai 2024
Bătaie între şoferi după o tamponare între două maşini, pe drumul dintre Ocniţa şi Gura Ocniţei

Bătaie între şoferi după o tamponare între două maşini, pe drumul dintre Ocniţa şi Gura Ocniţei

Bătaie între şoferi după o tamponare între două maşini, pe drumul dintre Ocniţa şi Gura Ocniţei.

Un tânăr, de 25 de ani, a fost reţinut, după ce l-ar fi agresat pe un şofer, de 67 de ani.

Totul s-a întânmplat după ce şoferul de 67 de ani, într-o curbă la dreapta, ar fi intrat cu maşina pe sensul opus, lovind autoturismul condus de cel de 25 de ani.

“Față de un tânăr de 25 de ani, din Gura Ocniței, a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Cel în cauză este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 29 martie a.c., un bărbat de 67 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 710C, din direcția Ocnița către Gura Ocniței, într-o curbă la dreapta, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care ar fi fost condus din sensul opus de un tânăr de 25 de ani.

Ulterior, tânărul de 25 de ani l-ar fi agresat fizic pe șoferul de 67 de ani și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. În urma evenimentului, conducătorii auto nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, cei doi au fost testați cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, iar bărbatul de 67 de ani a prezentat un rezultat cu o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal sub coordonarea procurorului de caz.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, anunţă Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial