27 aprilie 2024
Pieton rănit, şofer… cu capsa pusă!

Pieton rănit, şofer… cu capsa pusă!

Neatenţie la volan! O femeie de 72 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier uşor!

Pe strada “Nicolae Filipescu” din municipiul Târgovişte, numitul P.G., din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, acroşând un pieton, în persoana numitei M.E., de 72 de ani, care se deplasa prin spatele autoturismului.

Pietonul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pe numele conducătorului auto, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

• La volan, sub influenţa băuturilor alcoolice!

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari l-au depistat pe numitul M.A., de 58 de ani, din comuna Crevedia, în timp ce conducea un autoturism pe D.N 1 A, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial