28 aprilie 2024
Bărbatul, infractor, soţia şi fiul, urmăriţi naţional!

Bărbatul, infractor, soţia şi fiul, urmăriţi naţional!

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cazul tâlhăriilor din Găeşti, poliţiştii au depistat două persoane, mamă şi fiu, concubina şi fiul autorului, daţi în urmărire naţională de I.P.J Galaţi

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au probat activitatea infracţională a numitului T.A., de 25 de ani, din oraşul Târgu Bujor, judeţul Galaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, după ce acesta a deposedat prin acte de violenţă două persoane, de lănţişorul de la gât.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a comis o faptă similară, chiar în noaptea de 12/13 septembrie 2012, pe raza municipiului Bucureşti.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, cu propunere de arestare preventivă.

Cu ocazia cercetărilor efectaute la adresa situată în comuna Mogoşani, unde aceasta locuia fără forme legale, poliţiştii au depistat-o pe numita V.G., de 17 ani, concubina acestuia şi pe fiul acestora în vârstă de 9 luni, cei doi fiind daţi în urmărire naţională de lucrătorii I.P.J. Galaţi.

Cei doi, mama şi fiul au fost predaţi la D.G.A.S.P.C dâmboviţa,urmând a fi preluaţi de reprezentanţii D.G.A.S.P. Galaţi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial