3 mai 2024

Peste 260 de agenți din Dâmbovița, mobilizați de șefi!

www.mariusbuga.ro_images_politiev3Şi pe parcursul acestei săptămâni, poliţiştii dâmboviţeni au continuat activităţile suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 20-23 iulie a.c., peste 260 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea criminalităţii economice, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie, respectiv 35 de controale şi 19 filtre şi razii.

În urma acţiunilor, au fost constatate 8 infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 4 în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat 15 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, dintre care  9 au fost reţinute.

De asemenea, au fost aplicate 810 sancţiuni contravenţionale, în valoare de   143.200 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 5.700 de lei.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 153 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 32 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În ceea ce priveşte siguranţa rutieră, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii au desfăşurat activităţi în urma cărora au aplicat 611 sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 209 pentru încălcarea regimului legal de viteză .

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere şi au retras 12 certificate de înmatriculare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial