19 aprilie 2024
Ce au pățit acești tineri din Prahova de au avut nevoie de sprijinul jandarmilor montani!

Ce au pățit acești tineri din Prahova de au avut nevoie de sprijinul jandarmilor montani!

1Două cupluri de tineri din judeţul Prahova, aflate în dificultate, în Masivul Montan Bucegi au fost sprijinite de jandarmii montani.

Jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Zănoaga aflaţi în patrulare pe traseele montane au intervenit în zona Cheile Zănoagei din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Tinerii au plecat cu autoturismul dintr-o localitate prahoveană și intenționau să ajungă în zona Padina. La un moment dat, pe DJ 713, în zona Zănoaga s-au abătut cu autovehiculul de la drumul principal şi ajunşi în punctul Cheile Zănoagai au încercat să traverseze un pârâu printr-o zonă neamenajată, moment în care autoturismul a rămas împotmolit în albia acestuia.

În urma acțiunii jandarmilor montani, cei patru tineri din judeţul Prahova, au fost sprijinți să deblocheze autovehiculul, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial