25 aprilie 2024

Accidente grave în Dâmboviţa – O persoană a murit, alte două au ajuns la spital

acctALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Dâmbovița s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu decesul unei persoane și vătămarea corporală ușoară a altor două.

Din verificări a reieșit că unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și un alt conducător auto nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton.

De asemenea, celălalt accident de circulație s-a produs pe fondul abaterilor comise de căruțași.

În cele trei situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să acorde o atenție deosebită pietonilor, să adapteze viteza la condiţiile meteo şi de drum, să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

De asemenea, pietonii, bicicliștii și căruțașii sunt sfătuiți să-și sporească atenția și să respecte cu strictețe regulile de circulație atunci când se deplasează pe drumurile publice.

accag6Infracțiuni la regimul rutier, reținute în sarcina unui tânăr

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au depistat un tânăr de 24 de ani în timp ce conducea pe raza localității Bilciurești un autoturism neînmatriculat în circulație.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autovehicul erau false.

Pe numele șoferului, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

www.mariusbuga.ro_images_peste1Cercetat pentru nerespectarea prevederilor O.G 23/2008 privind pescuitul și acvacultura

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești au oprit pe DN 7 un autoturism condus de un bărbat din Crângurile.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta transporta 120 de kilograme de pește pentru care nu deținea documente justificative de proveniență.

Întreaga cantitate de pește a fost indisponibilizat, iar pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea prevederilor O.G 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

hotif4Bănuiți de furturi, identificați de poliţiştii din Găești

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Găești au identificat principalii bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, respectiv patru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din localitate.

În sarcina acestora s-a reţinut că, în noaptea de 01/02 decembrie a.c., ar fi pătruns pe o proprietate privată din Găești și ar fi sustras aparatură electronică, cabluri electrice și mai multe componente din cupru.

Pentru probarea activității infracționale, ieri, 14 decembrie, polițiștii au efectuat 5 percheziții la domiciliile bănuiților, în urma cărora au fost descoperite și indisponibilizate bunurile sustrase.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanelor vătămate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial