29 martie 2024
Personalităţi locale, modele de viaţă – la Penitenciarul Mărgineni

Personalităţi locale, modele de viaţă – la Penitenciarul Mărgineni

În data de 23.10.2012, la sediul Penitenciarului Mărgineni se va desfăşura proiectul ”Personalităţi locale – modele de viaţă şi surse de potenţare a valorilor sociale”.

În cadrul acestei activităţi reprezentanţii Asociaţiei Pater Noster vor prezenta un program de muzică, pantomimă şi teatru de păpuşi. ”Actorul” principal al acestei manifestări este David Michael West-Mullen, un cunoscut muzician din Anglia. Acesta are în spate o lungă carieră de succes în lumea muzicii, fapt care îl îndreptăţeşte să vină în faţa persoanelor private de libertate cu experienţă de viaţă foarte vastă în lumea artistică, o lume în care a intrat foarte tânăr, iar perseverenţa şi principialitatea sa l-au ajutat să poată spune acum o poveste de succes.

La această activitate vor participa şi persoane private de libertate minore şi tinere.

Această acţiune face parte dintr-un vast proiect prin care instituţiile penitenciare urmăresc să pună persoanele private de libertate minore şi tinere în contact cu modele socio-profesionale de succes, care, prin transmiterea experienței lor, să le sporească atât şansele, cât şi speranţele de reintegrare socială.

Subinspector de penitenciare Alexandra COSTACHE Purtător de cuvânt

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial