28 martie 2024
PERFORMANŢĂ! Cătălin Cristea, CAMPIONUL ROMÂNIEI!

PERFORMANŢĂ! Cătălin Cristea, CAMPIONUL ROMÂNIEI!

boxLa ultima ediție a Campionatelor Naționale de seniori, desfășurate în această săptămână la Târgu Mureș, Cătălin Cristea a reușit să cucerească aurul categoriei 91 de kilograme, după ce anul trecut reușea o performanță similară, dar la o categorie inferioară (81 kilograme).

În semifinalele întrecerii, Cristea a trecut de Adrian Popuțea (CSM Zalău), iar în finală l-a învins pe Mirel Jitaru (SCM Bacău), cei doi numărându-se printre cei mai galonați „grei” ai României.

Pentru CS Municipal Târgoviște, rezultatul obținut de Cătălin Cristea reprezintă un mare motiv de mândrie, președintele Ciprian Iugulescu declarând că: „E o performanță extraordinară! O medalie de aur la Campionatele Naționale de box pentru seniori nu e la îndemâna oricui. Cătălin Cristea este un sportiv care ne-a obișnuit cu rezultate mari. Aur la naționale, aur la Centura de Aur, prezențe la lotul național. Sunt performanțe greu de egalat de un alt pugilist din județ. Atât el cât și antrenorul Nicu Tamaș merită toate felicitările!”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial