30 aprilie 2024
Urban Titu, egal cu Avicola Tărtăşeşti

Urban Titu, egal cu Avicola Tărtăşeşti

tartaseUrban Titu a terminat la egalitate disputa amicală cu Avicola Tărtăşeşti, susţinută pe terenul divizionarei D dâmboviţene. Echipa condusă de Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin a avut de mai multe ori şansa de a-şi asigura victoria, dar niciodată Tibi Calofir et comp. nu au reuşit să introducă mingea în plasa porţii adverse.

Chiar dacă tabela a rămas neschimbată pe toată durata întâlnirii, jocul Urbanului a fost dătător de speranţe cu două săptămâni înainte de reluarea campionatului. În cel de-al patrulea test de verificare, Titu a rămas fără gol marcat, după ce Dicu, Calofir şi Constantinescu şi-au bătut joc de ocaziile avute la buturile Avicolei. Ca şi în amicalele precedente, staff-ul tehnic al Urbanului a apelat şi în meciul de la Tărtăşeşti la mai mulţi jucători veniţi în probe.

De asemenea, Ionică şi Moraru au acuzat răceli puternice care i-au ţinut departe de teren. Următorul amical pentru Titu va fi miercuri, împotriva Voinţei Crevedia, pe terenul bazei sportive de la Hagioaica, de la ora 11,00.

De partea cealaltă, Avicola şi-a creat şi ea câteva situaţii de a marca, dar de fiecare dată, portarul Urbanului s-a aflat la post. Partida dintre Avicola şi Titu a început cu o întârziere de 30 minute, deoarece maşina în care se deplasau arbitrii a fost implicată într-un accident rutier, pe raza localităţii Ilfoveni.

Avicola Tărtăşeşti – Urban Titu 0-0

Avicola: Hanţi – Micu, M. Sandu, Tudose, Tudor – Susai, Bădiţă, Costea, Cravcescu – C. Constantin, Buhuş. Au mai jucat: Milea – Petcu, Muscalu, Pietricică, F. Sandu, C. Ana, Bâzgău. Antrenor: Adrian Dumitru.

Urban: Drăguşin – Ghioacă, M. Matei, Vlad, Lupu – Calofir, Tuţă – R. Niculae, Dicu, Moruz – Constantinescu. Au mai jucat: M. Mihai – Zamfir, Năstase, Stancu. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial