14 aprilie 2021
Percheziţii la Petreşti! Un tânăr, de 20 de ani, a fost reţinut de poliţişti

Percheziţii la Petreşti! Un tânăr, de 20 de ani, a fost reţinut de poliţişti

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT

Un tânăr, de 20 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma cercetărilor desfăsurate de poliţiştii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Cinci percheziții domiciliare au fost efectuate pe raza județului Dâmbovița.

În ziua de 20 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului InvestigațiiCriminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângăJudecătoria Topoloveni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat cinci percheziții domiciliare, pe raza localităţii Petrești, județul Dâmbovița, la locuințele a trei persoane bănuite de furt calificat și conducere a unui vehicul fără a poseda permis deconducere.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2020, trei tineri,de 19, 20, respectiv 22 de ani, toți din Petrești, județul Dâmbovița, ar fi sustras catalizatoarele montate pe trei autoturisme, care erau transportate cu o platformă autoce fusese implicată într-un eveniment rutier pe A1 București-Pitești și se afla răsturnată, precum și mai multe bunuri din cabină.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 10.000 de lei. Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate și indisponibilizate o parte din bunuri, prejudiciul fiind recuperat parțial.

5 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru audieri. După administrarea probatoiului, tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial