30 aprilie 2024
Percheziții în Târgoviște și în 4 comune după ce și-au cumpărat pistoale de pe internet

Percheziții în Târgoviște și în 4 comune după ce și-au cumpărat pistoale de pe internet

Descinderi ale polițiștilor de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

La data de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au efectuat cinci percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Descinderile au avut loc în localitățile Vlădeni, Valea Lungă, Picior de Munte, Costeștii din Vale și municipiul Târgoviște, iar în urma acestora, polițiștii au indisponibilizat 9 arme neletale deținute ilegal, precum și muniția aferentă.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, în perioada 2022-2023, cele cinci persoane ar fi achiziționat armele neletale, supuse autorizării, de pe platformele unor magazine online, acestea fiind livrate prin servicii de curierat la locuințele acestora.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Moreni, Parchetul de pe Lângă Judecătoria Găești și Parchetul de pe Lângă Judecătoria Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial