2 mai 2024

PDL Dâmboviţa: “Cerem Inspectoratului Județean de Poliție să verifice dacă Partidul Social Democrat va organiza excursii”

www.mariusbuga.ro_images_pdldSinteza conferinţei de presă din 14 mai 2014

Viceprimarul PDL Ciprian Prisăcaru a sancționat astăzi, în termeni duri, modul în care PSD face campanie electorală în Târgoviște. Prisăcaru i-a acuzat pe social-democrați că au murdărit cu afișe obiective de interes public, în ciuda declarațiilor populiste, că-și doresc o campanie civilizată. ”Avem locuri speciale de afișaj. Mă așteptam ca generația tânără de politicieni să respecte regulile. Nu trebuie să fim mândri că suntem târgovișteni numai în campaniile electorale.” Viceprimarul PDL a menționat, de asemenea, că vor fi aplicate amenzi minime de 3000 de lei pentru afișajul ilegal, urmând ca partidele care nu au respectat prevederile legii și ale hotărârilor Consiliului Local Municipal să primească și factura pentru îndepărtarea materialelor electorale lipite pe stâlpii, pe geamurile de instituții sau pe blocurile din fiecare cartier.
Principalele declaraţii ale purtătorului de cuvânt PDL Dâmbovița, Claudiu Dumitrescu, în cadrul conferinţei de presă din data de 14 mai 2014:
„După cum știți deja, noi am ales să mergem în fiecare localitate, din casă în casă, și să le explicăm oamenilor care este programul nostru, ce dorim să facem, de ce este important să trimitem în Parlamentul European oameni competenți, și nu neveste sau pile, care nu vor aduce nicio plus-valoare pentru România.
Observăm însă că adversarii noștri de la PSD, cei care pretind că fac o campanie curată, nu vor, de fapt, să renunțe la metodele care i-au consacrat.
Astfel, am aflat că la Pucioasa, dar și în alte localități vor fi duși oamenii în excursii, în preajma zilei de votare, că primarii și aleșii locali pregătesc deja mașini pentru cărat oameni, că se merge în continuare pe intimidarea și amenințarea membrilor PDL.
Nu am mai văzut, din anul 2004, atât de multă teamă în teritoriu.
Pur și simplu, se bagă frica în oameni, care sunt amenințați că își vor pierde locurile de muncă, ei sau membrii familiei lor.
Cetățenii au ajuns să ne spună, în șoaptă, să-i scăpăm de regimul acesta care nu a adus decât taxe și impozite, sărăcie și lipsă de investiții în județ.
Cerem Inspectoratului Județean de Poliție să verifice dacă Partidul Social Democrat va organiza excursii, pentru că aceasta este mită electorală, pedepsită de lege ca atare.
Prin tot ceea ce fac, cei de la PSD demonstrează în fiecare zi că sunt un real pericol pentru români și pentru dâmbovițeni.
Pentru dâmbovițeni, prin faptul că au transformat instituțiile în arme politice și administrațiile locale, în donatori la clientela politică. Și aici aș face referire numai la contractele unei firme de avocatură, care au apărut și în presa națională, și care demonstrează clar cum se plătesc contribuții din bani publici la bugetele clienților politici.
Pentru români, pentru că îl vedem în fiecare zi pe Ponta făcând declarații halucinante: ba că e bine să intrăm într-un război, ba că era gata să ridice în aer avioanele de luptă, pentru a intercepta un oficial străin.
Românii nu vor război, românii vor locuri de muncă și stârpirea corupției.
În ultima parte a conferinței, doresc să fac un apel la dâmbovițeni și la tineri, în mod special, să iasă la vot.
Miza este reprezentată de însăși credibilitatea României și de capacitatea și competența europarlamentarilor de a reprezenta sau nu interesul național în Europa.
Interesul național înseamnă dreptul de a munci în toate statele membre, dreptul de a fi respectați, de a primi aceleași salarii ca și cetățenii din statele europene, de a beneficia de fonduri pentru programele noastre de dezvoltare, de a trăi și de a ne crește copiii în siguranță.
Partidul Democrat Liberal a demonstrat deja că știe ce are de făcut, iar oferta noastră este foarte serioasă și foarte argumentată.
Votul emoțional, votul pentru discursuri elaborate prin laboratoarele de propagandă, votul obținut pe minciună ne-a adus, în ultimii doi ani, în situația dramatică în care suntem: fără investiții, fără locuri de muncă, fără șansa de a intra în spațiul Schengen!”

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial