30 aprilie 2024
Deputatul Ionuţ Săvoiu SARE LA GÂTUL chirurgului Jean Popescu!

Deputatul Ionuţ Săvoiu SARE LA GÂTUL chirurgului Jean Popescu!

Comunicat de presă

Am primit cu multă dezamăgire ultimele declaraţii ale primvicepre- şedintelui PDL Dâmboviţa, medicul Jean Popescu, care s-a arătat deranjat de redeschiderea unităţii medicale de la Titu, deplângând medicii şi asistenţii de acolo, care, în opinia sa, nu ar avea obiectul muncii.

Am înţeles, încă de la momentul mai 2010, că cinismul afişat cu seninătate reprezintă piatra de temelie a filosofiei „democrat- liberale”, dar am sperat întotdeauna că şi aceste metehne îşi au anumite limite. Constat cu amărăciune că m-am înşelat.

Vreau să transmit atât domnului doctor, cât şi tuturor celor care au stat cu mâna-n sân şi au pus lacăt pe o instituţie care salvează vieţi şi uşurează suferinţe, că în primele două zile de la redeschiderea unităţii i-au trecut pragul 103 pacienţi, din care 4 au fost internaţi.

Cei mai mulţi dintre aceştia au fost copii, aduşi de părinţi în Secţia de Pediatrie.

Mă întreb dacă pe toţi aceştia şi pe mulţi alţii, privaţi de asistenţă medicală de specialitate pentru mai bine de un an, i-a plâns cineva în şedinţele PDL, atunci când guvernul pe care îl slujea a închis Spitalul Titu?

Minima decenţă ar fi trebuit să le impună celor care au susţinut guvernarea Boc să tacă o perioadă şi să dea dovadă de respect pentru miile de oameni care şi-au recăpătat, prin eforturile echipei USL, un drept fundamental: dreptul la asistenţă medicală!

deputat Ionuţ Săvoiu, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial