3 mai 2024
PDL Dâmboviţa acuză PSD – “Dă mită electoratului CARTOFI!”

PDL Dâmboviţa acuză PSD – “Dă mită electoratului CARTOFI!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Metehnele electorale ale USL, sesizate la BEJ și IJP DB

Conducerea Partidului Democrat Liberal Dâmbovița continuă să sesizeze organele competente cu privire la gravele derapaje de la lege ale reprezentanților Uniunii Social Liberale din această campanie electorală.

După ce au brevetat „votul și sacoșa”, social – democrații, în strânsă uniune cu liberalii, exersează sistematic această meteahnă.

În ziua de 15 mai, în localitatea Nucet, Luisa Bărboiu, candidatul la funcția de primar propus de USL, însoțită de candidații pentru funcția de consilier local, a oferit cetățenilor din comună cartofi (câte 10 kg/gospodărie), în scopul determinării acestora să voteze candidații USL la alegerile locale din data de 10 iunie 2012.

Pentru fapta semnalată și, ținând cont de dispozițiile art.77 și art.109 din Legea nr.67/2004, pentru alegerea autorităților administrației publice locale, PDL Dâmbovița a depus, în data de 16 mai, o sesizare la Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița.

Tot în data de 16 mai, în baza prevederilor aceleiași legi, PDL Dâmbovița a adus la cunoștința Biroului Electoral Județean faptul că, în data de 15 mai 2012, în localitatea Vișina, Trandafir Petrin, profesor la o școală de aici, a scos elevii de la cursuri și i-a trimis să împartă prin comună materiale de propagandă electorală ale candidaților USL.

Departamentul juridic al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial