22 februarie 2024
Parcă a înghiţit-o pământul! O adolescentă, de 17 ani, din Moreni, este de negăsit!

Parcă a înghiţit-o pământul! O adolescentă, de 17 ani, din Moreni, este de negăsit!

disp-MPoliţiştii din Dâmbovița caută o minoră, de 17 ani, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Moreni au fost sesizaţi că DINU ELENA SPERANȚA de 17 ani, din localitate, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Minora are 1.65 m. înălţime, 55 de kg. greutate, ochi căprui, păr negru, vopsit pațial castaniu, fața ovală, nas mic, cârn, iar pe antebrațe are semne ale unor tăieturi vechi.

La momentul plecării, acesta purta blugi bleumarin, geacă din fâș de culoare albastru cu modele florale și pantofi sport de culoare alb.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial