27 aprilie 2024
Panică într-un bloc din Târgovişte. O garsonieră a luat foc pentru a treia oară!

Panică într-un bloc din Târgovişte. O garsonieră a luat foc pentru a treia oară!

evac8A fost panică, în această dimineață, într-un bloc de garsoniere din Târgoviște, după ce o locuință de la parterul clădirii a luat foc. Locatarii povestesc că s-au trezit buimaci din somn, când un fum gros a invadat casa scării și a pătruns până în dormitoarele lor. evac4Oamenii sunt cu atât mai revoltați cu cât, din neglijența aceluiași proprietar, în trecut s-au mai produs două incendii similare…

Alarma s-a dat putin inainte de ora 7, in aceasta dimineata. Proprietarul garsonierei era plecat din locuinta. Acasa ramasese un prieten de-al sau, de 38 de ani. evac2Acesta povesteste ca a fost cat pe ce sa arda de viu.

evac6Martor: “De la lumanari aprinse, nu a avut ce sa aprinda. Cine a aprins? Asta, proprietarul. Si a plecat sa ia bautura. Ma ustura pielea de la foc”.

Cei din bloc povestesc ca au trait momente cumplite cand au sesizat pericolul de la parter

evac3Martor: “Eu sunt singura la parter, singura, domnule! M-a sunat o prietena din blocul celalalt, atentie, ca e foc! Nu mai pot!”.

Martor: “Ne-am trezit, mirosea a cauciuc, cand am iesit pe hol, era holul plin la etajul doi, nu puteai nici sa respiri, am fugit la geam in capatul celalalt. Nu e prima data!”.

evacMartor: “A treia oara de cand da foc aici!”.

Martor: “A intrat fum la noi pe palier, in case, ca dormim cu geamurile deschise”.

Proprietarul, de 52 de ani, locuieste in blocul de garsoniere de sapte ani, iar de atunci a avut locuinta incendiata de trei ori, spre disperarea vecinilor sai

evac9GHEORGHE MATEI, proprietarul garsonierei – “N-am dat eu niciun foc! Toti sunt calare pe mine sa imi ia garsoniera. Si eu nu o dau!”.

evac5plutonier LUCIAN STAN, Detaşamentul de pompieri Târgovişte: “O persoana a lasat niste lumanari nesupravegheate in interiorul apartamentului si de acolo incendiul a izbucnit la o canapea”.

evac7MARIUS BUGA. Pro TV:“Dupa ce pompierii au concluzionat ca proprietarul este cel care din neglijenta a lasat niste lumanari aprinse, politistii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere. Locatarii spun ca vor sa faca acum o petitie si chiar sa ajunga in instanta pentru a-l evacua pe proprietar”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial