19 aprilie 2024
EXCLUSIV! În pat cu DUŞMANUL! O tânără a ajuns la Spitalul Târgovişte drogată, batjocorită şi bătută!

EXCLUSIV! În pat cu DUŞMANUL! O tânără a ajuns la Spitalul Târgovişte drogată, batjocorită şi bătută!

O tanara de 22 de ani, din Cornesti, a ajuns in stare critica la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste! A fost drogata, batjocorita si batuta de fostul ei iubit, sustin rudele fetei. Ba mai mult, acestea sunt convinse ca individul ar fi vrut chiar sa-i insecenze moartea, din cauza ca ar fi vrut sa termine orice relatie cu el. Barbatul recunoaste ca el a sunat la ambulanta dupa ajutor, dupa ce a gasit-o mai mult moarta decat vie, dar spune ca n-are nicio vina si ca mama ei a adus-o in aceasta stare.

Tanara este mama a doi baieti, de 3 si 4 ani. In urma cu trei ani a fost parasita de sot si ceva mai tarziu l-a cunoscut pe un tanar dintr-o comuna invecinata. Familia fetei s-a impotrivit insa acestei relatii din cauza ca tanarul ar fi violent. Serile trecute acesta a venit la ea acasa, iar ulterior a ajuns aproape moarta la spital.

“A fost violata, a batut-o, a drogat-o si a spanzurat-o!”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro, Elena Tudor, sora victimei.

O vecina isi aminteste ca a auzit tipete in curtea tinerei, iar un vecin s-a dus sa vada ce s-a intamplat si ar fi fost si el batut de individul violent. “Mi-a dat cu pumnul aici in fata!”, ne-a povestit Georgian Olteanu.

“Pacienta a ajuns in stare foarte grava, in coma glasgow de gradul 3, cu urme de spanzurare in gatul gatului. Parea ca nu va scapa sau ca va avea leziuni ireversibile”, ne-a precizat dr.Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului Judetean Targoviste.

Politistii continua ancheta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial