25 aprilie 2024
Oltenii lui Dan Oprescu, 2 la 0 cu Urban Titu

Oltenii lui Dan Oprescu, 2 la 0 cu Urban Titu

urbaniUrban Titu a încheiat printr-o înfrângere cel de-al şaptelea amical al iernii, susţinut împotriva lui FC Olt Slatina. Pe stadionul sintetic al oltenilor, echipa lui Cristian Bădoiu nu a mai găsit reţeta succesului din ultimele amicale şi s-a recunoscut învinsă de reprezentanta Ligii a 2-a, cu scorul de 2-0 (1-0), în urma reuşitelor semnate de Curtuiuş (pen) şi Ştefan.

Chiar dacă fotbaliştii Urbanului au oferit o replică pe măsură adversarului, vasta experienţă a elevilor lui Dan Oprescu şi diferenţa de eşalon au împins formaţia din Slatina să termine jocul în avantaj.

Mai mult de atât, în prima repriză, FC Olt a beneficiat şi de ajutorul arbitrului central, care i-a făcut cadou o lovitură de la 11 metri, la o cădere uşoară al lui Curtuiuş, în apropierea careului mic.

În disputa cu oltenii, staff-ul tehnic al Urbanului a fost nevoit să testeze, încă o dată, noi jucători care au ajuns în probe. Pentru înfruntarea cu oltenii, Cristi Bădoiu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Gheţu – Milea (Sportul 2 Studenţesc), Ştefănescu, Caramalău (Fortuna 2 Câmpina), Mirescu – Corbu, Ivaşcu, Dicu, Rădescu – Constantinescu (FCM Târgovişte), Neguţ, iar pe parcursul jocului a mai apelat la Turianu (Atletic Bradu), M. Mihai – Fieraru (Fortuna 2 Câmpina), Nedelcu, R. Cârstea (ACS Berceni), Vlad (Sportul 2 Studenţesc), Sima (Juventus Bucureşti), A. Roman (ACS Berceni) şi Novabilski (Pandurii 2 Târgu Jiu).

Următorul amical pentru Urban va fi 24 februarie (ora 15.00), împotriva Viitorului Axintele, pe terenul bazei sportive de la Hagioaica.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial