27 aprilie 2024
Olimpicii Colegiului Naţional Pedagogic Constantin Cantacuzino Târgovişte merită toate aplauzele! După eforturi intense au venit şi rezultatele extraordinare!

Olimpicii Colegiului Naţional Pedagogic Constantin Cantacuzino Târgovişte merită toate aplauzele! După eforturi intense au venit şi rezultatele extraordinare!

Olimpicii Colegiului Naţional Pedagogic Constantin Cantacuzino Târgovişte merită toate aplauzele!

După eforturi intense au venit şi rezultatele extraordinare!

Redacţia targovistenews.ro susţine excelenţa în educaţie, performanţele venite prin multă muncă şi preocupare.

Bravo, elevilor, profesorilor şi părinţilor!

Păunescu Andreea-Cristina, elevă în clasa a X-a C, profil umanist, specializarea filologie (bilingv engleză), a obținut premiul I la etapa județeană a Olimpiadei ,,Lectura ca abilitate de viață” și va participa la etapa națională.

Pe Andreea o recomandă ambiția și determinarea de a-și depăși propriul potențial. Este ceea ce a motivat-o să exploreze constant domenii variate pentru a se dezvolta, să caute soluții pentru gestionarea emoțiilor, să își exerseze gândirea critică și creativă.

Succes, Andreea! Felicitări familiei și profesorului coordonator, Angelica Duțu Runceanu!

IONASCU CĂLIN, elev în clasa a X-a D, profil real, specializarea matematică-informatică ne-a bucurat din nou cu rezultatul obținut la Olimpiada Națională de Fizică, etapa județeană. Ca și în anii trecuți, anul acesta Călin va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională.

Este pasionat de ceea ce face și a construit o relație deosebită, bazata pe încredere, cu profesorul care îl îndrumă cu atâta profesionalism.

Succes, Călin! Felicitări familiei și profesorului coordonator, Dragomir Maria Euzefina!

BARBU MIRUNA este eleva la clasa a XI-a C, profil umanist, specializarea filologie (bilingv engleză). MIRUNA a obtinut premiul I la etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Istorie și va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională.

Succes,Miruna! Felicitări familiei și profesorului coordonator, Gabriela Istrate!

CIOBANU ȘTEFANIA este eleva la clasa a XII-a C, profil umanist, specializarea filologie (bilingv engleză). Reprezintă un model de perseverență, responsabilitate și manifestă încredere deplină în puterea educației de a schimba lumea. Anul trecut a obtinut PREMIUL SPECIAL la etapa națională a Olimpiadei de Istorie. Anul acesta ȘTEFANIA a obtinut premiul I la etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Istorie si va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională.

Succes, Ștefania! Felicitări familiei și profesorului coordonator, Ferezia Stancu!

MĂRCULESCU ALISSIA, din clasa a VIII-a B, a obținut în acest an, la etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, Premiul al II-lea. Va participa la etapa națională a CONCURSULUI TRANSDISCIPLINAR ” IONEL TEODOREANU” care va avea loc la Iași. Continua astfel tradiția ultimilor doi ani, când a obținut MENTIUNE la faza nationala a OLLR(2023), respectiv la Concursul Transdisciplinar” Ionel Teodoreanu” (2022).

Succes, ALISSIA! Felicitări familiei și profesorului coordonator, Adriana Alecu!

DIACONU MARIA DIANA, elevă în clasa a IX-a F, profil real, specializarea științe ale naturii (bilingv engleză) a obținut locul I la etapa județeană a Concursului Național de Matematică Aplicată ,,Adolf Haimovici” și va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională.

Succes, Maia!Felicitări familiei și profesorului coordonator, Mirela Mortici!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial