28 martie 2024
Mircea Geoană, supărat foc! Simpaticii de la PMP l-au lăsat fără organizaţia Dâmboviţa a PSRO!

Mircea Geoană, supărat foc! Simpaticii de la PMP l-au lăsat fără organizaţia Dâmboviţa a PSRO!

pmp-psro„Organizaţia PSRO Dâmboviţa, în totalitate, s-a integrat în Partidul Mişcarea Populară, respectiv în Organizaţia Dâmboviţa a PMP.

Acum cu toţii suntem o echipă, putem reacţiona politic foarte bine la ceea ce înseamnă oameni care doresc binele acestei ţări, indiferent de simpatie.

Este încă o dovadă că PMP îşi propune să facă nişte lucruri pentru cetăţeni. Vom dovedi că suntem un partid serios care pune în primul plan cetăţeanul.

Noi ne dorim să trecem de la vorbe la fapte. Am fost încântat de această echipă de la PSRO, este aproape la acelaşi nivel cu Organizaţia noastră judeţeană.

Eu le promit că vom face o echipă excelentă şi împreună ne îndreptăm către un scor de 15-16%, iar dacă mai reuşesc să iau şi de la UNPR, mă duc la 20%”, a declarat liderul PMP, Adrian Rădulescu.

„În momentul în care am intrat în PSRO, am intrat cu speranţa că lucrurile chiar vor evolua aşa cum ar trebui, dar pe parcurs mi-am dat seama că nu stau aşa…

Nu a fost seriozitate, nu a fost transparenţă, au avut loc discuţii colaterale, iar după aceste momente chiar am zis că trebuie făcut pasul care trebuia, adică ne-am întâlnit în şedinţă de Birou Executiv şi am luat hotărârea că trebuie să facem ceva pentru cei care vor candida din partea noastră şi trebuie să găsim o posibilitate reală pentru ca reprezentanţii noştri din comune să poată candida la funcţiile respective.

Am ales PMP fiindcă într-adevăr cred că vom face o figură importantă şi va avea un loc bun în viitor pe eşichierul politic românesc. Sper că vom face o echipă destul de bună şi că lucrurile vor evolua aşa cum trebuie.

Au fost anumite discuţii colaterale de la Bucureşti cu unele persoane, cum ar fi domnul Tedi Vasiliu, domnul Ionescu Marian, fostul deputat PRM de Dâmboviţa, iar acest lucru a dat de înţeles că până la urmă poziţia lui Cornel Gagionea nu contează. Aveam înfiinţate undeva la 20 de organizaţii, toate au trecut la PMP.

Nu ştiu ce a discutat domnul Geoană cu domnul Vasiliu, dar eu nu am fost prezent la aceste discuţii. M-au nemulţumit aceste discuţii colaterale…”, a declarat fostul preşedinte PSRO Dâmboviţa, Cornel Gagionea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial