25 aprilie 2024
Oameni cu suflet frumos! Câțiva voluntari din Titu au adus magia Crăciunului într-o familie cu 8 copii

Oameni cu suflet frumos! Câțiva voluntari din Titu au adus magia Crăciunului într-o familie cu 8 copii

volt5Dar din dar se face Rai, își spune an de an un grup de tineri inimoși din Titu, care în preajma sărbătorilor aduc mereu bucurie și zâmbete pe chipurile celor necăjiți.

volt9Voluntarii au strâns bani în ultimele săptămâni, apoi au mers încărcați cu daruri să le facă sărbătorile mai frumoase celor nevoiași. Printre ei, o familie cu opt copii, pentru care Moșul a venit cu haine noi, cizmulițe și multe dulciuri.

volt6Cristina are 35 de ani și a născut opt copii minunați, doi băieți și șase fete. Din păcate, s-a despărțit de soțul ei și a fost nevoită să plece într-o altă localitate. Și-a luat însă copiii cu ea și încearcă să răzbească. Pentru moment, locuiesc în casa bătrânească a unui preot milos, care le-a oferit adăpostul pentru a putea trece iarna.

volt7Cristina, mama copiilor: „E dificil, dar cu ajutorul lui Dumnezeu mi-am luat un job și cu alocația lor.”

Reporter: „Ce vă este cel mai greu?”

Cristina, mama copiilor: „În principiu, banii. Nu poți să crești un copil numai cu alocația.”

volt4Copiii au chipuri luminoase, sunt ageri și dornici de carte.

volt8Bianca: „Cărți, caiete, pixuri, rechizite pentru școală. Trebuie să învățăm să ajungem cineva în viață. Aș vrea să ajung gimnastă.”

Pentru ei și pentru alte familii necăjite, Moș Crăciun a sosit cu daruri negândite.

volt2Denisa Maria Drăghici, voluntar: „Vrem să facem cât mai multe familii care nu au, fericite. Vrem să ajutăm cât mai mulți oameni.”

voltCristian Vlăsceanu, voluntar: „Ea era cel mai mic voluntar acum 5 ani și acum a crescut și a luat totul în serios. A descoperit prin tatăl ei, a văzut ce face el, a fost voluntar de la început cu noi.”

volt1Marius Buga, Pro TV: „Misiunea voluntarilor din Titu nu se oprește însă aici. Au planuri mari pentru anul viitor și, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vor să contruiască o locuință pentru familia Nicolae și pentru cei 8 copilași.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial