26 aprilie 2024
O turistă, de 24 de ani, a murit în Munții Bucegi!

O turistă, de 24 de ani, a murit în Munții Bucegi!

turistaO tânără de 24 de ani a fost găsită de salvamontişti, sâmbătă, în stare gravă, inconştientă, după ce a căzut într-o prăpastie pe traseul Jepii Mici, din Munţii Bucegi, iar sprijin a fost chemat elicopterul SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE 19.30 Turista în vârstă de 24 de ani care a căzut, sâmbătă, în prăpastie, pe traseul Jepii Mici, din Munţii Bucegi, a murit, aceasta suferind multiple traumatisme şi fracturi. Medicii au declarat decesul după mai bine de o oră în care tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, turista, în vârstă de 24 de ani, care a căzut într-o prăpastie pe traseul Jepii Mici, a suferit politramatisme care au fost incompatibile cu viaţa.

„Am găsit-o în stop cardio-respirator. Prezenta politraumatisme, un traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic, fracturi”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, George Duţă, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Jandarmeria Montană a precizat că turista a căzut de la o înălţime de 50 de metri, în zona Valea Spumoasă.

Un turist a fost cel care a sunat la 112.

Tânăra era din Vaslui, în vacanţă cu un grup de prieteni. Ei se întorceau în Buşteni de pe Platoul Bucegilor când fata a alunecat şi a căzut. În acel moment ploua torenţial.

Trupul turistei va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial