22 februarie 2024
Școlile de subofițeri jandarmi au 700 de locuri scoase la concurs

Școlile de subofițeri jandarmi au 700 de locuri scoase la concurs

COMUNICAT DE PRESĂ

700 de locuri scoase la concurs pentru școlile de subofițeri jandarmi

În perioada 20 aprilie – 5 mai 2023, Inspectoratul de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița recrutează candidați în vederea participării la concursul de admitere organizat în sesiuniea aprilie – iunie 2023 la școlile postliceale ale Jandarmeriei Române. 

Tinerii care doresc să devină jandarmi, pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, pentru subofițeri fiind disponibile 700 de locuri.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea-tip de înscriere în perioada 20 aprilie – 5mai a.c.

Cererile-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmitexclusiv în format electronic, la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel BătrânDâmbovița, la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriadambovita.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Totodată, candidații trebuie să aibă în atenție faptul că se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-urile:

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial