20 aprilie 2024
ANIMAŢIE GRAFICĂ – Cum s-a produs accidentul cu 7 victime, la Bolovani. Tânăra însărcinată şi iubitul ei sunt în stare gravă

ANIMAŢIE GRAFICĂ – Cum s-a produs accidentul cu 7 victime, la Bolovani. Tânăra însărcinată şi iubitul ei sunt în stare gravă

Trei tineri, între care o gravidă au fost spulberați pe un drum din județul Dâmbovița de o mașină scăpată de sub control.

Accidentul s-a produs după ce un elev al unei școli de șoferi a intrat fără să se asigure pe un drum principal și a lovit o altă maşină care a ricoşat în oameni. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, care deocamdată nu vizează o persoană ci doar fapta.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.00, în localitatea Bolovani.

Elevul de 17 ani era la volan, în dreapta – instructorul auto – o femeie de 47. Într-o intersecție cu drumul județean, deși avea în față indicatorul ”stop”, adolescentul nu s-a asigurat și a virat stânga în momentul în care trecea un autoturism de teren, condus de un tânăr de 29 de ani.

Lovit violent, automobilul care avea prioritate a fost aruncat peste trei pietoni care mergeau pe marginea drumului, apoi a rupt un gard și s-a oprit într-un șanț.

Tatăl şoferului autoturismului de teren: ”Cineva le-a ieşit în faţă, n-au mai văzut nimic, le-au ieşit airbag-urile şi nu au mai văzut nimic. S-au trezit în faţa maşinii cu trei în şanţ”.

Cei trei, o fată de 18 ani, însărcinată în cinci luni, și doi tineri de 17 și 24 de ani au fost răniți. Primii doi sunt în stare gravă.

Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de la ambulanţă. Au preluat de urgenţă răniţii şi i-au transportat rând pe rând la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru îngrijiri şi investigaţii.

Tinerii aflați în mașina lovită au avut și ei nevoie de ajutor medical. La fel și elevul care era la volul mașinii de școală, dar și instructorul.

Nicuşor Mihalache, asistent medical SAJ Dâmboviţa: ”Politraumatism, şofer, tensiunea, este agitat din cauza accidentului”.

Deocamdată nu este clar cum a ajuns elevul cu mașina în intersecție și dacă instructorul putea interveni.

Marius Poptean, instructor auto: ”Fiecare ședință are un alt grad de dificultate, pas cu pas elevul ajunge să intre în trafic. În cazul în care o mașină de școală este vinovată responsabil este atât instructorul cât și elevul”.

Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial