20 aprilie 2024
O limuzină condusă de un şofer turc a intrat în plin în maşina unei femei, pe DN 72, între Târgovişte şi Ploieşti

O limuzină condusă de un şofer turc a intrat în plin în maşina unei femei, pe DN 72, între Târgovişte şi Ploieşti

Accident pe DN72, între Târgovişte şi Ploieşti. O femeie în vârstă de 54 de ani a ajuns la spital după ce maşina pe care o conducea a fost izbită în plin de o limuzină şi rostogolită în şanţul de pe marginea drumului.

La volanul limuzinei se afla un cetăţean turc, care susţine că nu a văzut când autoturismul aflat înaintea sa semnalizase să vireze la stânga, spre un cartier.

Șoferul, în vârstă de 35 de ani, se afla în limuzină cu soţia sa, cei doi copii ai lor şi socrul său. Se îndreptau către Bacău, însă călătoria lor s-a oprit brusc în localitatea Mija, județul Dâmboviţa, în momentul în care a lovit în plin mașina femeii.

Șoferul turc: „Am făcut accident”

Reporter: Cine a fost de vină?

Șoferul turc: „Eu”.

Reporter: Ce aţi făcut?

Șoferul turc: „Nu ştiu, sunt şocat”

Reporter: Nu aţi pus frână la timp?

Șoferul turc: „Am pus, dar…”

Marian Ivan, socrul şoferului: „Avea pe cineva în faţă oprit, şi ne-am trezit cu maşina în faţă, exact faţă în faţă”

Un martor povestește cum s-a produs accidentul.

Gheorghe Gherman-martor: „Doamna, prima maşină, a doua, o platformă, a treia o maşină, un Mercedes, a intrat în depăşire pe linia continuă, a acroşat-o când era intrată 70 la sută. A lovit-o în partea din spate, a învârtit-o de două ori aşa. Şoferiţa a semnalizat, tot ce a trebuit.”

În urma impactului violent, maşina condusă de femeie s-a rostogolit în şanţul de pe marginea drumului. Martorii au sunat la 112, iar un echipaj de la ambulanţă a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să lămurească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial