3 mai 2024
O tânără de doar 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie, azi-noapte, pe DN 65A

O tânără de doar 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie, azi-noapte, pe DN 65A

O tânără de doar 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie, azi-noapte, pe DN 65A, în Argeş.

ISU Argeş

Fata era pasageră într-o maşină condusă de un tânăr, de 24 de ani.

La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului.

Din păcate, tânăra de 19 ani a decedat pe loc, o altă fată, de 18 ani, este rănită grav. Cel de la volan a scăpat cu răni uşoare, spun poliţiştii.

“În cursul nopții de 15 spre 16 decembrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 65A, a avut loc un accident rutier grav.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un tânăr, de 24 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism, pe DN 65A, din direcția Buzoești către Miroși, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un copac de pe partea stângă.

ISU Argeş

În urma accidentului, a rezultat decesul unei tinere de 19 ani și vătămarea corporală gravă a unei tinere de 18 ani, ambele din localitatea Buzoești, pasagere în autoturism.

Conducătorul auto a fost rănit ușor, astfel încât s-a reușit testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, anunţă IPJ Argeş.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial