24 aprilie 2024
O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina şi a fost aruncată din autoturism. Tânăra nu purta centura de siguranţă

O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina şi a fost aruncată din autoturism. Tânăra nu purta centura de siguranţă

O femeie de 32 de ani din Argeş a fost rănită după ce maşina sport pe care o conducea s-a răsturnat pe Autostrada Bucureşti – Piteşti.

Autoturismul a trecut brusc de pe o bandă pe cealaltă, a intrat în parapetul care desparte sensurile de mers, apoi a rupt gardul de protecţie şi s-a rostogolit pe câmp.

Şoferiţa nu purta centura de siguranţă şi a fost găsită de salvatori lângă automobil.

Accidentul s-a produs la kilometrul 74 al autostrăzii 1, pe raza judeţului Dâmboviţa, pe sensul spre Capitală. Femeia – care era singură în autoturism – le-a spus poliţiştilor că îşi cumpărase maşina în urmă cu doar două luni.

Martorii le-au povestit poliţiştilor că şoferiţa a pierdut controlul volanului, a lovit parapetele, iar ulterior autoturismul s-a rostogolit pe câmpul din vecinătate.

Femeia le-a recunoscut agenţilor că nu purta centura de siguranţă, aşa că în urma impactului a fost aruncată din autoturism pe câmp.

Martorii au sunat la 112 și la faţa locului au ajuns în scurt timp echipaje de la ambulanţă, pompieri şi poliţie.

Cătălin Nenicescu, comandantul detașamentului pompieri Găești: „Un autoturism răsturnat pe partea carosabilă, din care a rezultat o victimă, o persoană de sex feminin. I s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD şi a fost transportată la UPU Târgovişte de un echipaj SAJ”.

Claudiu Dumitrescu, managerul SJU Târgoviște: „A suferit o policontuzie prin accident rutier. La acest moment se află în investigaţii. Este stabilă hemodinamic şi respirator. Insistăm foarte mult pe investigaţiile imagistice, CT şi radiologie clasică”.

Șoferiță a avut mare noroc, spun medicii, şi a scăpat cu răni uşoare. Maşina ei este însă daună totală.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial