25 aprilie 2024
DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! O femeie din Crevedia este de negăsit de mai bine de două săptămâni!

DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! O femeie din Crevedia este de negăsit de mai bine de două săptămâni!

S-au implinit doua saptamani de cand nu se mai stie nimic de o femeie de 74 de ani, din Crevedia! Intr-o dupa-amiaza a disparut de acasa, iar de atunci nimeni nu a mai vazut-o in viata. Rudele si apropiatii se tem ca nu cumva sa i se fi intamplat ceva rau, dar pana si asa ar vrea sa o gaseasca. Femeia locuia impreuna cu fiul sau. Cazuse intr-o depresie puternica in urma cu cinci ani, dupa ce i-a murit sotul. Il ingrijise timp de 11 ani la pat, din cauza ca era imobilizat. Dar plecarea lui in lumea de dincolo i-a dat viata peste cap batranei. A devenit din ce in ce mai interiorizata, prefera sa stea mai tot timpul in casa, departe de rude si de vecini. In urma cu doua saptamani a disparut dintr-o data de acasa, iar de atunci n-a mai dat niciun semn.

Rudele sunt extrem de ingrijorate

“Doua saptamani a avut duminica seara, n-o mai gasim mamica. La ce va ganditi? La moarte, barem s-o gasim moarta ori vie, ca sa o facem si pe ea ca toata lumea”, a declarat pentru mariusbuga.ro Aurica Grigore, sora femeii. Apropiatii ei se gandesc cu groaza ca ar fi putut fi atacata de cineva pe drum ori sa fi cazut pe undeva si sa se fi ranit si sa nu fi avut cine sa-i dea ajutor. “Era cuminte saraca, o femeie muncitoare, cuminte, cu baiatul se intelegea bine. Sa nu fi omorat-o cineva, sau o fi luat-o pe camp si a murit pe camp, toate inchipurile ne facem”, povesteste Stana Grigore.

A plecat si nu s-a mai intors…

Una dintre ultimele persoane care au vazut-o pe batrana in viata este o vecina de peste drum de casa femeii. Nici ea nu intelege ce s-a intamplat cu pensionara. “Duminica la ora 3 am fost la dansa. Cum era, agitata? Nu, a mancat cu fiul la masa, era bine, iar seara cand se insera i-am vazut in curte pe amandoi, la 6 si 20 a plecat de acasa”, isi aminteste Maria Gheorghe. Ingrijorat ca au trecut zile bune si nu-i mai apare mama acasa, fiul batranei a mers la politie sa ceara ajutor. “Am fost sesizati de un barbat din localitatea Crevedia cu privire la faptul ca mama sa, in varsta de 74 de ani, a disparut. In acest moment politistii efectueaza cercetari pentru depistarea femeii”, a precizat agentul Raluca Trandafir, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Uite cum arata cand a disparut!

In momentul disparitiei Ioana Grigore purta o rochie de culoare inchisa, plover de culoare maro, si era incaltata cu papuci inchisi la culoare. Are un metru si 55 inaltime, 45 de kilograme, ochi caprui, par grizonat si constitutie astenica. Cine poate relatii despre ea este rugat sa sune de urgenta la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial