20 aprilie 2024
O șoferiță din Moreni a avariat două mașini, la Târgoviște. Ce a arătat aparatul etilotest

O șoferiță din Moreni a avariat două mașini, la Târgoviște. Ce a arătat aparatul etilotest

O șoferiță din Moreni a avariat două mașini, ieri, pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, la Târgoviște.

Nu mică le-a fost mirarea agenților de la Rutieră sosiți la fața locului, după ce au constatat că femeia, de 37 de ani, se afla sub influența alcoolului.

După ce a suflat în etilotest, iar aparatul a indicat că șoferița avea o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe, unde i-au fost prelevate și probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 37 ani, din municipiul Moreni, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mircea cel Bătrân către Calea Domnească, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani. Ulterior, acesta a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, femeia de 37 de ani a prezentat o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, precizează IPJ D-ța.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial