23 aprilie 2024
Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu – ”Glorie eternă Eroilor neamului!”

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu – ”Glorie eternă Eroilor neamului!”

Primăria comunei Butimanu organizează, an de an, evenimente în memoria eroilor care au luptat pentru libertatea noastră, dreptate și apărarea țării.

Primarul Gabriel Dragnea se îngrijește ca aceste manifestări să fie în atenția oamenilor așa cum se cuvine, cu respect și recunoștință față de cei care au căzut pe câmpurile de luptă.

De altfel, toți cei care tranzitează comuna Butimanu sunt impresionați de monumentul mareșalului Constantin Prezan, aflat la intersecția cu DN1A.

”De Ziua Înălţării Domnului, mare sărbătoare creştină, care comemorează înălţarea la cer a lui Iisus din Nazaret, la 40 de zile după Înviere este celebrată Ziua Eroilor, sărbătoare naţională a poporului român, în memoria celor căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării şi întregirea neamului.

Să privim cu respect către trecut și să aducem un omagiu tuturor eroilor cunoscuți și necunoscuți ai neamului românesc. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Glorie eternă Eroilor neamului!”, a transmis Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial