1 mai 2024

Dâmboviţa – 4 fugari, prinşi şi duşi la puşcărie

www.mariusbuga.ro_images_margineni1Patru persoane care se sustrăgeau de la executarea unor pedepse privative de libertate, depistate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au depistat doi bărbaţi de 24 şi 40 de ani, ambii din Doiceşti, pe numele cărora instanţa de judecată a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Aceştia au fost condamnaţi la executarea a 2 ani şi 8 luni, respectiv 2 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.

De asemenea, un alt bărbat de 32 de ani, din Glodeni, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, a fost depistat de poliţiştii din Pucioasa.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au depistat un bărbat de 30 de ani, din Crevedia pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 4 ani, după ce a fost cercetat pentru infracţiunea de „trafic de minori”.

Cei în cauză au fost încarceraţi în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial