27 aprilie 2024
O șoferiță din Cobia a accidentat un pieton, la ieșirea din parcarea unui supermarket din Găești, apoi a plecat de la fața locului

O șoferiță din Cobia a accidentat un pieton, la ieșirea din parcarea unui supermarket din Găești, apoi a plecat de la fața locului

Accident, în această după-amiază, la ieșirea din parcarea unui superamerket din orașul Găești.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost lovit de o mașină condusă de o femeie, de 51 de ani, din Cobia.

Imediat după producere accidentului, șoferița a plecat însă de la fața locului.

Cel rănit a fost dus de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Ulterior, anchetatorii au luat legătura cu șoferița, iar aceasta s-a prezentat la sediul secției de poliție, unde a dat declarații.

”La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime, în Găești. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că o femeie, de 51 de ani, din comuna Cobia, în timp ce ar fi ieșit cu autoturismul dintr-o parcare a unei societăți comerciale către drumul național 7, din Găești, ar fi acroșat și accidentat un minor, de 16 ani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferița ar fi părăsit locul producerii evenimentului, fiind contactată și prezentându-se ulterior la sediul poliției. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial