2 mai 2024
Şeful IPJ Dâmboviţa ÎŞI UMFLĂ MUŞCHII! Uite ce de activităţi au subalternii săi!

Şeful IPJ Dâmboviţa ÎŞI UMFLĂ MUŞCHII! Uite ce de activităţi au subalternii săi!

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Fieni au fost sesizaţi de către numitul M.E., despre faptul că persoane necunoscute au sustras din triajul Staţiei Căi Ferate Pucioasa, închisă circulaţiei feroviare, material mărunt de cale ferată.

În urma activităților desfăşurate, poliţiştii au identificat autorii în persoana numiţilor R.M., de 59 de ani şi Z.M., de 46 de ani, ambii din oraşul Pucioasa, materialul sustras fiind recuperat în totalitate.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Totodată, poliţiştii au stabilit că cei doi sunt principalii suspecţi în cazul altei infracţiuni de furt săvârşite în luna decembrie 2012.

În urma activităților specifice desfăşurate, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Vulcana Băi au identificat și reținut autorii în cazul unui furt, comis în perioada 14-15 ianuarie 2013 pe raza de competenţă.

În sarcina acestora s-a reținut că în data de 14/15 ianaurie 2013 au pătruns în locuinţa numitului S.V., de 62 de ani, din comuna Vulcana- Băi, de unde au sustras un cazan din cupru, pe care ulterior l-au valorificat contra sumei de 230 de lei.

Aceştia, identificaţi ca fiind D.D., de 16 ani şi G.C., de 21 de ani, ambii din comuna Vulcana Băi, au fost reținuţi de poliţişti pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiuni de furt calificat.

Fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă, împotriva acestora s-a dispus măsura măsura obligării de a nu părăsi ţara, respectiv localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 20 de zile.

În urma activităților specifice desfăşurate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au identificat și reținut autorul în cazul unui furt, comis în perioada 20-26 iulie 2012 pe raza de competenţă.

În sarcina acestuia s-a reținut că în perioada mai susmenţionată, a sustras 15 plase de gard metalic, precum şi 12 bucăţi de conducte metalice, cauzând un prejudiciu de peste 5000 de lei.

Acesta, identificat ca fiind C.S., de 45 de ani, din Municipiul Moreni, a fost reținut de poliţişti pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiuni de furt calificat.

Fiind prezentat Parchtului de pe lângă Judecătoria Moreni cu propunere de arestare preventivă, împotriva acestuia s-a dispus măsura măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 de zile.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Petreşti au identificat şi reţinut pe numitul R.N., de 54 de ani, din comuna Vişina, pe numele căruia Judecătoria Găeşti emisese mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Numitul R.N a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul M.C., de 39 de ani, din comuna Dobra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Şoseaua Găeşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

În perioada 21-27 ianuarie 2013, poliţiştii rutieri , în colaborare cu specialişti din cadrul R.A.R şi I.S.C.T.R organizează o acţiune pe raza municipiului Târgovişte, pe linia verificării legalităţii transportului de mărfuri şi persoane, ocazie cu care au fost oprite în trafic pentru control un număr de 15 autovehicule.

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat ieri 5 sancţiuni contravenţionale, dintre care 2 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 2 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric şi una pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, acţiunea poliţiştilor vizează combaterea taximetriei ilegale, ocazie cu care au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial