2 mai 2024
O şoferiţă, de 60 de ani, i-a uimit pe poliţişti cu alcoolemia pe care o avea, în timp ce conducea pe un drum comunal

O şoferiţă, de 60 de ani, i-a uimit pe poliţişti cu alcoolemia pe care o avea, în timp ce conducea pe un drum comunal

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

În cursul serii de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit pentru control, pe drumul comunal 77, în localitatea Coada Izvorului, un autoturism condus de o femeie de 60 de ani, din București.

Acesta a fost testată de către polițiști pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, șoferița prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot pe parcursul zilei de ieri, în jurul orei 20:52, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au surprins un bărbat de 33 de ani, din Racovița, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza localității, respectiv pe drumul județean 711B, fără a deține permis de conducere.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a fost indicat un rezultat cu o valoare de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, în jurul orei 21:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au surprins în trafic, pe drumul județean 720 A, în satul Gheboaia, un bărbat de 30 de ani, din localitate, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării efectuate, șoferul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial