26 aprilie 2024
O nouă clinică veterinară – Dr.Mihai Marcu deschide Yoko Loco Vet, în Valea Voievozilor, la numărul 15

O nouă clinică veterinară – Dr.Mihai Marcu deschide Yoko Loco Vet, în Valea Voievozilor, la numărul 15

Toamna aceasta este una fericită pentru animalele din Târgoviște și oamenii lor. Se deschide un nou cabinet veterinar în imediata apropiere a orașului. Sâmbăta, pe data de 17 septembrie, la ora 11:00, în Valea Voievozilor, pe strada Preot Gogle, numărul 15, va avea loc evenimentul de deschidere al clinicii veterinare Yoko Loco Vet.

Oamenii sunt invitați împreună cu animăluțele lor pentru a face cunoștință cu Dr. Mihai Marcu, un tânăr absolvent al Faculății de Medicină Veterinară din București care se întoarce acasă încărcat cu multă pasiune, poftă de muncă și experientă acumulată în doi ani de muncă, la unul dintre cele mai bune spitale de medicină veterinară din Romania, Pet Stuff.

Evenimentul va fi unul interactiv, în care cei prezenți vor avea parte de multe surprize. Se va vorbi despre creșterea și bunăstarea prietenilor noștri necuvântători, despre prevenția bolilor, se vor face jocuri și activități pentru căței iar la finalul zilei se va organiza o tombolă cu diferite premii pentru blănoșii prezenți la eveniment. Printre aceste premii se numără consultații medicale gratuite, reduceri la anumite proceduri medicale, jucării, recompense sau accesorii pentru câini și pisici.

Totuși, pentru a putea veni însoțiti de către prietenii patrupezi, organizatorii au câteva recomadări pe care cei prezenți vor fi rugați să le respecte: „Dacă decideți să veniti însoțiți de blănosul vostru, vă rugam să îl tineți în lesă din următoarele motive:
– Curtea nu este îngrădită iar strada de lângă este intens circulată.
– Pot fi prezenți câini anxioși, speriați sau mai puțin sociabili care au nevoie de spațiu pentru a se simți în sigurantă.
– Dacă doriți ca animalele să interacționeze cu alți căței, vă rugăm ca înainte să cereți permisiunea celorlați proprietari.
– Încercați să vă mentineți cățelul cât mai calm pentru a nu crea disconfort celorlalți participați la eveniment. Toate aceste recomandări vin dorința de a nu apărea incidente neplăcute și de a păstra o atmosferă liniștită și prietenoasă, atât pentru oameni cât și pentru animale.” – spun organizatorii pe paginile lor de facebook (@yoko.loco.vet) și instagram (@yoko_loco_vet), unde puteți găsi mai multe informații despre activitatea desfășurată de către noul cabinet veterinar.

De luni, de când activitatea medical veterinară va începe oficial, Yoko Loco Vet va oferi servicii medicale precum medicină internă, examen ecografic, monitorizarea gestației, analize de laborator, detartraj și periaj profesional, chirurgie, anestezie inhalarorie, analgezie, medicină preventivă și nutriție. Pe lângă toate aceste servicii medicale, Mihai este un medic care are grijă de bunăstarea animalelor și se struduiește în primul rând ca pacienții care îi trec pragul să se simtă bine și să treacă peste examenul medical fără a se simți inconfortabil.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial