27 iulie 2024

O idilă pe facebook s-a încheiat cu PUMNI ŞI PICIOARE în stradă, la Găeşti!

bataus1Bătaie cu pumni și picioare, chiar în centrul Găeștiului! S-a întâmplat, în miezul zilei, iar mărul discordiei este o femeie! Tânăra, mamă a unui copil în vârstă de 6 ani, locuiește în Răscăeți, împreună cu concubinul său, însă îi fug ochii pe Facebook. Acolo ar fi întâlnit un june din Gura Foii, mare amator de manele, căruia i-ar fi căzut, se pare, cu tronc.

Concubinul susține că iubita lui ar fi nevinovată în această poveste și că, de ceva vreme, nu mai scapă de amorez, care mai e și violent, pe deasupra.

Pe de altă parte, se pare că femeia i-ar fi dat ceva apă la moară individului din Gura Foii, iar scandalul dintre ei, cu amenințări, se derulează de mai mult timp, tot pe rețeaua de socializare – cum altfel?

Astăzi, cuplul din Răscăeți a avut drum la oraș, la un control medical. Aici, cei doi soți au dat nas în nas cu R.I. din Gura Foii care nici mai mult, nici mai puțin, s-a năpustit asupra concubinului, ignorând țipetele tinerei.

A urmat un schimb dur de pumni și picioare, cei doi au vrut chiar să se arunce de pe balustrada podului de la Liber și probabil că s-ar fi întâmplat o nenorocire dacă nu ar fi apărut o mașină a Poliției de la Secția Valea Mare, care trecea întâmplător pe acolo și care i-a despărțit pe masculii înfirbântați. De menționat că niciun trecător nu a îndrăznit să intervină între bărbații care și-au împărțit cu generozitate lovituri în mijlocul străzii.

Concubinul a depus plângere la Poliție împotriva individului din Gura Foii, urmând ca oamenii legii să facă lumină în acest caz.

Foto  Codrescu Anca

sursa – Cronica de Găeşti

bataus politia

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial