28 aprilie 2024
O femeie a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, în Târgovişte. Şoferul a fost găsit de poliţişti la Doiceşti

O femeie a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, în Târgovişte. Şoferul a fost găsit de poliţişti la Doiceşti

O femeie a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, în centrul oraşului Târgovişte.

Şoferul a fost găsit ulterior de poliţişti în localitatea Doiceşti.

“În această dimineață, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, un bărbat de 47 de ani, din Târgoviște, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 19:10, bănuitul, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Calea Domnească, în Târgoviște, ar fi acroșat și accidentat o femeie, de 56 de ani care ar fi traversat strada.

În urma impactului, femeia a fost rănită, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul auto ar fi părăsit locul evenimentului, fiind identificat ulterior pe raza localității Doicești.

În momentul depistării, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Pe parcursul zilei de mâine, 5 decembrie a.c., bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial